Парламентът прие оставката на Филиз Хюсменова

0

- Advertisement -

Парламентът прекрати пълномощията на Филиз Хюсменова като народна представителка от ДПС от 3-ти Многомандатен избирателен район-Варненски. „За“ гласуваха 212 депутати и един се въздържа.

Председателката на парламента Рая Назарян посочи, че заявлението, с което Хюсменова подава оставка като депутатка в 50-ото Народно събрание, е от 25 юни тази година, предава БТА.

Назарян обяви още, че днес е постъпило заявление от парламентарната група на ДПС и за заместник-председател на групата е избран Байрам Байрам.

На последните парламентарни избори Филиз Хюсменова беше водачка на листата във Варна, откъдето е и избрана за народен представител. В миналия парламент Хюсменова бе зам.-председателка на Народното събрание.

„Уведомявам ви, че поемам отговорността и подавам оставка като член на българския парламент, с искрено желание политиката в България да служи на хората“, написа Филиз Хюсменова във Фейсбук страницата на ДПС – Варна.

„Вие сте важните и силните, и с вашето постоянство и подкрепа, уверена съм, те ще се случат! Не използвам думите поради учтивост, нито от политическо многословие, а защото всяко начало има своя край и е много добре, когато краят може да бъде съзнателно избран“, заявява още депутатката.

Прегледана: 40434

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече