Разказ от първо лице: Съседът-убиец 30 г. правел забележки на семейството на Иван Владимиров

0

- Advertisement -

Междусъседският спор между психолога Иван Владимиров – Нав и съседа му, който е задържан за убийството, е продължил близо 30 години. Това разказа братовчедката на Владимиров – Нина Томова пред Нова тв.

Владимиров беше убит след съседски скандал в София. По случая е задържан 52-годишен мъж, бивш полицай, който преди повече от 20 години е бил уволнен от МВР.

„Междусъседската война е продължавала откакто са се нанесли. Постоянно им правил забележки – да не местят столове, да не се смеят“, разказа Томова. През годините психологът е правил опити да реши конфликта.

Томова обясни, че 10 дни психологът е бил в чужбина, а майка му в провинцията.

„Не е имало кой да му вдига шум. Не знам какво го е накарало да ходи, да маже по вратата. Според мен е търсел конфликт“, заяви Томова.

Тя е категорична, че Владимиров не е бил провокатор.

„Той се бореше срещу това. Никога не е тръгвал да налита на бой, никога не е смятал, че с физическа саморазправа можеш да си решиш проблемите. Винаги беше с усмивка, с говорене“, заяви Томова.

„Това са над 30 години. Ако е предполагал, щял да се залости и да не говори с него“, заяви Томова.

Тя обясни, че леля й и братовчед й са знаели, че съседът им има пистолет.

„Няма на кого да разчиташ да те защити, дори и да подаваш сигнали за това“, коментира Томова.

За задържания за убийството знае, че майка му е събирала боклуци в апартамента, започнала да реди и отвън. „Беше много мръсно и миришеше. Когато бяха направили забележка на майката, синът беше реагирал агресивно“, каза Томова.

Прегледана: 82978

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече