Майките на разменените бебета редовно си контактували

0

- Advertisement -

Майките на двете разменени бебета в „Шейново“ контактуват редовно и си изпращат техни снимки. Това разказа пред Нова тв една от двете – Севда Михайлова. Тя споделя, че и двете се разстройвали при всяка нова снимка.

Жената обяви, че това е последното й интервю и повече няма да дава изявления.

Майката сподели, че след като взела собственото си дете, пет месеца след раждането, била объркана. „Нищо не усещах, имах само болка“, разказва тя.

Не крие също, че вместо да изпита щастие от това, че се среща с биологичното си дете, я е обзело чувство на тъга от това, че се разделя с досега отглежданото от нея бебе.

„Най-трудният ми момент беше като се разделяхме. Знам, че тръгва и беше много гадно чувството“, спомня си Севда. Всеки ден се сещала за този момент.

Попитана какво очаква от болницата, Севда Михайлова каза, че всеки трябва да получи заслуженото и трябва да има уволнения за тази грешка.

Във връзка с поискането обезщетение, тя сподели, че с парите иска да подобри живота на децата си, както и да помисли за нов дом, където да се чувстват в по-добри условия.

Преди дни стана ясно, че семействата на разменените бебета трябва да платят такса по 12 000 лв, за да предявят иск за обезщетението си. Претенциите им бяха болницата да им плати 300 000 лв. за преживяното, но лечебното заведение отказа и предпочете спорът да бъде решен в съда.

Прегледана: 91329

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече