Кирил Петков със силно послание от трибуната: Време е за нулева толерантност към корупцията

0

- Advertisement -

Време е да вложим смисъл в думите народен представител – да работим не само за своите избиратели, но и за целия български народ. Това заяви лидерът на ПП Кирил Петков от парламентарната трибуна на първото заседание на 47-ото Народно събрание. 

Прекалено дълго време депутатите преди нас не са си вършили работата, затова сме изправени пред сериозни предизвикателства. Навсякъде ни казваха „върнете ни младите хора в страната“ през сълзи, посочи Петков.

Какво да кажем за болницата в Ямбол, където носят хората с одеяла, или за моста, който чакат в Силистра, за хората във Видин, които чакат тунел под „Петрохан“, да не говорим за опасността от язовира в Монтана заради неремонтираната стена. В Пловдив толкова ли не можахме да довършим едно кръгово кръстовище, какво да кажем за магистрала „Хемус“, цената на тока, околната среда, отпадъците? Къде са били народните представители? Било е алчност, егоизъм и нехайство“, каза още той.

По думите му в скъпи коли не се возят бизнес лидери, а „хора, свързани с властта, които харчат спокойно нашите данъци, все едно е бащиния – това трябва да спре днес“.

„Нека всеки депутат да каже „искам да бъда част от промяната, време е за нулева толерантност към корупцията“. Време е да превъзмогнем личното си его и да работим заедно, време е за просперираща България, която да бъде лидер в региона и за добросъседство. Време е за България, където възрастите могат да имат достойни старини. Време е за всички нас да си свършим работата“, категоричен беше лидерът на ПП.

Прегледана: 68953

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече