Нумероложката Милена Иванова с емоционална изповед за любовта й с Милен Цветков

0

- Advertisement -

Днес се навършва точно една година от смъртта на известния журналист и телевизионен водещ Милен Цветков. Той почина на Великден миналата година в тежка автомобилна катастрофа на столичния булевард „Черни връх“. Милен умира минути след ужасния удар, причинен от 22-годишен мъж, шофирал под влияние на наркотици.

В студиото на предаването „На кафе“ по Нова тв на днешния ден бе гост нумероложката Милена Иванова – ЕА, която разказа за новата си книга „379 дни с Милен Цветков“, посветена на тяхната връзка и последната година от живота на известния тв водещ.

Милена разказа за първата им среща, за начина, по който започва връзката им, за първото гостуване на Милен в дома ѝ, за първия им скандал и за последния ден от живота на Цветков.

За първи път Милен и Милена се срещат преди около 4 години, когато тя е поканена в неговото предаване като нумеролог.

„Първото, което направих, казва Милена, беше да проверя датите ни на раждане“.

Оказва се, че двамата са възможно най-несъвместимата комбинация. Но въпреки това Милена отива в „Часът на Милен Цветков“. После тя е негов гост още няколко пъти.

За едно от предаванията, в които му е гостувала, той ѝ казва:

„Винаги си личи колко много ме дразниш, но ето тук се вижда, че ние ще бъдем Милен и Милена“.

Първите им срещи извън ефира са в планината. Точно там Милен ѝ споделя, че си е казал за нея:

„С тази жена ще го карам по-полека“.

Друго много важно откровение тв водещият прави пред Милена, споделяйки ѝ, че тя много прилича на неговата майка. Нумероложката си спомня, че Милен е имал голям конфликт с приемането смъртта на майка си, тъй като, когато тя е починала, не са му съобщили веднага тъжната вест. Той така и не успял да се прости напълно с нея и във връзките си с жените винаги търсел образа на майка си.

ЕА си спомни и за ненадминатото чувство за хумор на Милен Цветков. Когато за първи път отишъл на гости в дома ѝ, той казал, че там е прекалено бяло и има много ангели. Пошегувал се, че веднага си тръгва. А после я попитал:

„Милена, ангелите разрешават ли да се целуваме?“

Много от интересните детайли от съвместния им живот и годината, която прекарват заедно за описани в книгата „379 дни с Милен Цветков“.

В последния ден от живота на журналиста, малко преди катастрофата, Милена и Милен се разхождат по улицата и си говорят какво биха направили, ако спечелят милиони от тотото. Тогава той ѝ казва:

„Нищо, Милена, така сме си добре“.

Нумероложката сподели още, че най-важните хора в живота на Милен са били неговите деца Калина и Боян. Част от приходите от книгата ѝ ще отидат във фонда за децата на Милен Цветков.

„Това е книга за любовта и паметта на Милен Цветков“, завърши своята изповед Милена Иванова – ЕА.

Прегледана: 61532

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече