Разузнавачът Димитър Димитров: Алчността на Борисов и манията му за величие го принудиха да се влачи по корем, но да изкара 3-я си мандат

0

- Advertisement -

Многократно съм казвал, отново ще кажа, ако проблемът на България беше Борисов, щях да играя Дунавско хоро на жълтите павета. Борисов, ако беше политик-държавник, трябваше да си подаде оставката след като приключи Българското председателство на Съвета на ЕС, т.е. в началото на юли 2018г., след като четеше Отчетния си доклад за Българското председателствно в Страсбург, а в залата само…българските евродепутати.

Това пише Димитър Димитров – кадрови офицер от РУ-ГЩ, Разузнавателно управление на Генералния щаб, в личния си профил във Фейсбук във връзка с парламентарните избори и порпагандата на властта.

Алчността на Борисов и манията му за величие го принудиха да се влачи по корем, но да изкара третия си премиерски мандат до Парламентарните избори през пролетта на 2021г.


Нека не забравяме, че още в началото на 2018г. всяка седмица имаше по едно убийство.., за две години ЧЕТИРИ Вота на Недоверие към кабинета „Борисов-3“..два от които за КОРУПЦИЯТА, един за Здравеопазването и един на Националната сигурност.


През 2020г. Борисов и компания по време на протестите в цялата страна и в чужбина -над 70% от българските граждани искаха оставката на кабинета и на главния прокурор на РБългария, направиха всичко възможно да отложат Предсрочните Парламентарни излори…с Новия Проект за Конституция , затваряне, отваряне на България, „зелени коридори“ към търговските вериги, „зелени коридори“ за ваксиниране и т.н.


Последната „Театрална пиеска“ а ла Гешев. е „шпионският скандал“.


Трагедията е в това, че отново България е използвана за атака срещу Русия, както по време на атентата срещу папата на 13.05.1981г., 20 години България беше обвинявана в този атентат и папата сам си призна, при посещението си в България през 2002г., че България няма нищо общо с атентата срещу него.


Сега се разиграва подобен сценарий…и българските КАЛИНКИ-ПОЛИТИЧЕТА от обслужващия персонал на БКП…, за да се задържат на софрата още няколко дни, продават паметта на родителите си, авторитета на България на началниците си отвъд Океана,, които забравят, че България не е Бурунди, държава в Централна Африка и българите не ядат доматите с колците.


Борисов си отива, той не е нужен нито на американците, нито на чиновниците от Брюксел.


Непрекъснатите му гафове….подронват авторитета на началниците му и го чака съдбата на президента на Грузия Саакашвили, също американско протеже, назначен по времето на вицепрезидента на САЩ Джо Байдън за губернатор на Одеска област в Украйна, но и от там украинците го изхвърлиха.


Борисов и Борисовци никъде не могат да се скрият от гнева на Българския народ, след като докараха за 10 години България до блатото във всички области…икономика, здравеопазване, образование, демографска криза, социална криза…..и т.н. и т.н.

Автор: Димитър Димитров

Източник: Frognews.bg

Прегледана: 30004

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече