Гергов поясни: Целта на моето изключване е да прикрие гафове на ръководството на БСП

0

- Advertisement -

”Проблемът е в букет от проблеми, които се струпват на националното ръководство и те в старанието си да са и красиви и умни правят това, което се случва. Започна се с Румен Радев, кмета на Перник, сега може би ще започнат с Видин, Варна….Не само и изборите, които предстоят и кой ще реди депутатските листи, но и други скандали определят сегашното поведение на ръководството. Опитът е да се прикрият сканадалите.”, каза Георги Гергов пред БНР.

Гергов припомни, че е възразил още преди прекия избор на председател, който той определи като път за превръщане на БСП в лидерска партия. „Изчаквам да видя дали ще вразумят и ще спрат това преследване срещу всички знаещи и можещи хора в партията“

„Нашите хора искат победа и сега, когато имаме шанс, ние създаваме вътрешни борби“

В БСП се налага нещо, което не е присъщо за партията, което тя не може да приеме, това е чуждо тяло- еднолична власт и да се мачкат и газят обикновени хора, които спечелиха избори“.

„Аз съм социалист по убеждения – без значение дали е беден или богат“, каза Гергов на въпрос какво политическо бъдеще вижда за себе си.

Източник: БНР

Прегледана: 1303

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече