Диана Дамянова: Нещо става в България – май се ражда гражданско общество! Срещу това всяка диктатура е безпомощна, дори и най-наглата

0

- Advertisement -

„Нещо става в България! Една сама жена накара Нова Загора да се събуди и да иска чист въздух. Трима мъже /единият от тях мой добър познат с великолепно чувство за хумор/ събудиха градските хора и вече 100 дни ги държат на улицата, с което превърнаха центъра на София в забранена за властта територия“.

С тези думи започва постът на пиар експерта Диана Дамянова в личния й профил във Фейсбук по повод продължаващите протести и упорството на властта.


Двама самотни евродепутати успяха така да разбъркат бюрократичната кочинка на Брюксел, че да доведат до приемане на унищожителен документ, разкриващ безобразията в България и техния извършител.

Един сам режисьор направи цяла Панорама, воглаве с ниско приклонилият главата си водещ, смешна, нелепа и показа колко е нагла политическата класа и нейните мисири.


Една дребничка жунралистка се превръща в страшилище за политическата сган и никой не смее да са изправи срещу нея.


Срещу това – политическите лилипути седят по пънчета, подаряват стари килими и псевдотреви и не смеят да се появят никъде, където не е проведено прочистване и режисиране.


Нещо става в България! Май се ражда гражданско общество! Срещу това всяка диктатура е безпомощна, дори и най-наглата.


Часовете на диктатора са преброени. И на този и на следващите, които се опитат да работят за себе си, а не за обществото.


Нещо става в България! Ражда се гражданско общество. А то, гражданското общество, е най-големият гарант за демокрацията.

Тогава политическата измет се свира по дупките си и чака наказанието.
И то, наказанието, ще дойде. Скоро!

Автор: Пиар експертът Диана Дамянова

Източник: Фейсбук

Прегледана: 1877

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече