ЦСКА алармира за нов безцеремонен опит за посегателство върху емблемата на клуба

0

- Advertisement -

Ръководството на ЦСКА разкри за опит за посегателство срещу емблемата на клуба. „Армейците“ сториха това чрез официалния си сайт, като намекнаха откъде идва – „от самозванците без стадион и публика, изкуствено създадени, за да разделят армейската общност“.

Публикуваме обръщението към „червените“ фенове от клуба без редакторска намеса:

Армейци, информираме Ви, че е налице нов безцеремонен опит за посегателство върху емблемата на ЦСКА. Емблемата, която официално и според всички правила и закони в тази страна принадлежи на ЦСКА.

Не искаме отново да напомняме през какви перипетии и процедури преминахме, какви средства и ресурси вложихме, за да бъде емблемата отново на своето изконно и полагащо се място, а именно – на стадион „Българска армия“, греейки ярко на гърдите на екипите на нашите футболисти. Опитът за атака и грубо погазване на всякакви законови и морални ценности няма да Ви изненада. Няма да Ви изненада и от къде идва. Отново от самозванците без стадион и публика, изкуствено създадени, за да разделят армейската общност. Отново господата моралисти са намерили някакви мотиви, процедурни алабалистики и запетайки в наредбите и какво ли не, за да подадат пред Патентно ведомство на Република България своето нелепо искане за отмяна на регистрацията на притежаваните от клуба ни символ и търговска марка. Ще ви информираме своевременно как се води и как ще спечелим тази нова битка. Искаме да Ви уверим, че клубът ни ще защитава докрай своите интереси, воден от веруюто на армейската публика: “Емблемата ще браним дори с кръвта си“…

Прегледана: 1524

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече