Валери Симеонов уточни: Вдигането на блокадите бе разпоредено от Коалиционния съвет

0

- Advertisement -

Патриотът изненадан от изказването на Томислав Дончев, че може да има оставки в края на септември

Среднощното вдигане на блокадите в цялата страна е разпоредено от коалиционния съвет, а не от полицията. Това стана ясно от изявление на лидера на НФСБ Валери Симеонов по Нова телевизия.

Той обаче не призна кой в коалицията е поел инициативата. „Не мога да отговоря кой предложи премахването на палатките. На коалиционния съвет един час обсъждахме въпроса. Стигнахме до извода, че полицията трябва да си свърши работата„, каза Симеонов.

Моята роля след коалиционния съвет беше да бъда вестоносецът на лошите новини. Оповестих решенията на коалиционния съвет след дълги разговори, продължили 4 часа. Агресията винаги се насочва към вестоносеца“, коментира Симеонов. Той подчерта, че по никакъв начин не е била обсъждана оставката на кабинета „Борисов 3“.

Евентуалната оставка на правителството в края на септември не е обсъждана. Това е лично мнение на Томислав Дончев, което той е изразил по Нова тв. Когато го попитахме защо го е казал, той отговори, че е бил притиснат по време на телевизионното предаване“, заяви Валери Симеонов.

„Решението ни да останем на власт беше взето единодушно, включително и от Томислав Дончев“, добави той.

Източник: „СЕГА“

Прегледана: 1899

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече