Радев за Борисов: Пореден скеч на премиера, шкафчето ми е празно

0

- Advertisement -

Няма да влизам в деструктивния тон на обединителя, който явно цели да разделя с цел да владее, отговори Борисов

Вчера гледахме поредния скеч на премиера, който се опита да постави знак за равенство между неговите и моите отношения с бизнеса. Държа да подчертая, че тези отношения са коренно различни. Аз общувам с този бизнес, който произвежда, който изнася и пълни хазната. Но не общувам с този, който я празни със скандални обществени поръчки, където основният диспечер на порциите е премиерът“.

Това бе коментарът на президента Румен Радев по повод изказване на премиера Бойко Борисов, че няма нищо укоримо в това, че лично е помагал на едрия бизнес в България.

Никой бизнесмен не ме е упрекнал в рекет и корупция. Знаете чий PR е ходил всеки месец в офиса на г-н Божков, уж за да отказва нещо си. Моето шкафче е празно и аз не режа лентички на прескъпи строителни обекти, които започват да се разпадат още със самото помпозно откриване“, допълни Радев.

Президентът направи тези си коментари по време на посещение във високопланинската спортна база в Белмекен, свързано с инициативата „Спортувай с президента“, а и да види при какви условия се подготвят елитните ни състезатели. Базата е под карантина и за да влезе някой вътре, трябва да има направен PCR-тест. Такъв е направил и президентът и резултатът е отрицателен.

Прегледана: 1962

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече