Борисов успокои: Като гледам границата с Гърция, в добро здраве сме

0

- Advertisement -

Като гледам границата с Гърция, сме в добро здраве! Това заяви премиерът Бойко Борисов при откриването на производствена и логистична база в Пазарджик. С него са министрите Владислав Горанов и Емил Караниколов, както и домакинът им – кметът Тодор Попов, съобщава в. „Марица“.

Като гледам километричните опашки за Гърция, българите са в добро здраве, а икономиката ни – също. Радвам се, че българите са толкова дисциплинирани, минават границата и си плащат, а като се върнат се оплакват. Но, им пожелавам приятно изкарване на морето„, коментира Борисов пред медиите.

Познавам г-н Бобоков, водил съм го с делегации в Румъния, в Турция, това не е укоримо. Повече от нормално е. Аз не пазя СМС-и. Явно не са много мъже някои. Пазят и ги показват след години„, уточни Борисов по повод една от горещите теми.

И сподели, че няма нищо лошо Бобоков да си пише и с президента Радев. „Ето, аз препратих СМС на Божков, признах си“, уточни премиерът.

Виждате каква пандемия. Европа още не е отворила. Вместо да се нападаме непрекъснато, най-добре да се концентрираме за подобряване на живота на хората“, призова премиерът.

Накрая той спря да отговаря, ядосан на продължаващите въпроси за чатове и СМС-и. И призова да се акцентира на темата на посещението – Пазарджик има още нови 1000 работни места.

 

Прегледана: 2399

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече