Ексклузивно! Васил Божков от Дубай: България абсолютно не е правова държава, тя се управлява от хунта!

0

- Advertisement -

Божков поиска оставката на министъра на финансите Владислав Горанов

Васил Божков наруши мълчанието и се включи ексклузивно от Дубай в сутрешния блок на БТВ, информира Vest.bg. Той каза, че живее в апартамент под наем, няма никакви пари, тъй като българската държава е блокирала сметките му, но го издържат негови богати приятели чужденци.

Божков призна, че няколко седмици е лежал в затвора „Ал Ахбар“ в Дубай, докато тамошните власти не са разбрали за несъстоятелността на обвиненията срещу него от българска страна.

На въпрос какъв е неговият статут, Божков обясни, че е резидент в ОАЕ. Има право да излиза необезпокоявано от апартамента си, но в момента, в който напусне Дубай, ще бъде арестуван.

„Предполагам че на властите в ОАЕ се оказва огромен натиск от българските власти, но тук е правова държава и има закони. България абсолютно не е правова държава, тя се управлява от хунта в момента. Докато ми се случи това не го вярвах, виждах разни неща, но не вярвах, че това е истина“, обясни Божков.

Хазартният бос обяви също така, че е имал много чести контакти с финансовия министър Владислав Горанов и го призова да си подаде оставката, защото Горанов обяви, че не е знаел нищо по въпроса за данъчното облагане на хазартните му фирми. Той добави, че има много доказателства за това, защото контактите са им били лични, по телефона и с есемеси.

Припомняме, че  Васил Божков е обвинен за 11 престъпления от прокуратурата в България.

Очаквайте подробности.

Прегледана: 593

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече