Жени Калканджиева: Това е системен тормоз!

0

- Advertisement -

Това е поредната провокация на съседите ми, която се превръща в част от системен тормоз не просто за мен, а и за семейството ми. Това написа бившата Мис България Жени Калканджиева във фейсбук.

Вчера 45-годишната Калканджиева бе задържана от полицаи от Шесто РПУ след скандал със съседи. Повдигнато й е обвинение по Указа за дребното хулиганство, а Районният съд в София е решил, че ще гледа казуса след събирането на още доказателства.

Калканджиева призовава медиите да не стоят пред вратата й, тъй като „усещането е за тормоз“. Ето какво още пише тя:

„Нахлуха в дома ми. Причакват ме навсякъде. След като съдът оповести своето решение, ще отговоря на всички журналистически въпроси. Дотогава се надявам да не бъда притеснявана с обаждания. Дълбоко съм убедена, че битовата част от живота ми не би трябвало да предизвиква такова любопитство и внимание.

След като това вече е факт, мога само да подчертая, че нелицеприятната ситуация не е изолиран случай. Това е поредната провокация на съседите ми, която се превръща в част от системен тормоз не просто за мен, а и за семейството ми. Всички действия и думи от моя страна бяха подчинени на една едничка цел – да защитя дома и детето си.

Вярвам, че това е отговорност на всеки родител. Надявам се да бъда разбрана не само от онази част от обществото, които имат подобни на моите проблеми и се чувстват несигурни и притеснени в собствения си дом. Уверявам ви, че в момента се води разследване, не съм задържана, освобождаването ми от ареста не е срещу парична гаранция. В този спор между съседи, аз имам своята версия. Правото ще възтържествува в съда. Благодаря на всички приятели, които ме подкрепят. Обичам ви“.

Припомняме, че преди две седмици съпругът на Жени Калканджиева беше задържан за нанасяне на побой на друг съсед в кооперацията в столичния кв. „Бояна“. Стефан Манов-Тачо беше пуснат на свобода срещу 5000 лева гаранция и оттогава не живее в жилището, където са съпругата му и синът им Георги.

Прегледана: 638

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече