Патриотът Симеонов: Отварянето на училищата е безумие и убийство!

0

- Advertisement -

Лидерът на НФСБ Валери Симеонов застана твърдо срещу идеята учениците да се върнат в училище през май, научи Vest.bg. „Какво значи да отворим училищата за децата от 7 до 12 клас? Ще спомена само думите „коридор“, „междучасие“ и „тоалетна“. Там какво става?“, възмутено отбеляза Симеонов.

„Това е безумие, убийство. Аз не мога да подкрепя такава мярка. НФСБ няма да подкрепи такава мярка. И това ще го заявим на Коалиционния съвет утре“. Това заяви лидерът на НФСБ Валери Симеонов в предаването „Още от деня“ на БНТ тази вечер.

А какво правим с децата над 12 г., които с колелета се събират на големи групи? Кой и как ще ги контролира? Кой ще предпази техните родители, баби и дядовци от разнасянето на заразата? Та това е първия начин за разнасянето на коронавируса“, каза Валери Симеонов.

Симеонов  беше категоричен, че има Национален оперативен щаб, съставен от специалисти, които носят отговорност за своите решения. Те трябва да се слушат и техните указания да се изпълняват. Не може политици – специалисти по всичко да влизат в ролята на лекари, защото това може да се окаже фатално за България.

Прегледана: 1108

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече