Свидетел: Раненият Милен Цветков сам излезе от колата и седна на тротоара

0

- Advertisement -

Свидетелят на тежката катастрофа, при която загина журналиста Милен Цветко, Тодор Петров разказа за преживения ужас пред bTV. Той каза, че вече второ денонощие не е спал.

„Няколко часа преди катастрофата се срещнах с приятели, пред мола на дистанция, и докато си говорихме минаваха коли с висока скорост. Поредната кола мина, но с доста по-голяма скорост. Чу се много силен удар – бяхме само на 50 м от произшествието. Колата на Милен Цветков беше кошмарна – на 20 метра пред него беше забит в спирката на метрото и другият автомобил“, разказа очевидецът.

Той допълва, че въздушните възглавници и  на двете коли  са се отворили и затова решил, че няма жертви.

По думите му обаче, Цветков е излязал ранен сам от колата и  е седнал на тротоара.

„Около 4-5 души бяха около Цветков – охранители от мола. Грешките бяха две – дадоха му вода, а другата е, че той се беше преместил. При травми не се правят и двете. Той беше в съзнание. Охранителите започнаха да се борят, оказа се че си е глътнал езика. Това променя нещата за това дали Цветков е починал от вътрешни увреждания, ненавременна помощ или от задушаване“, коментира свидетелят.

Очевидецът подчерта, че линейката за Милен Цветков се е забавила, въпреки че на 2 минути с кола има две престижни болници. След като идва линейката, тя изчаква още 10 минути на място.

„Видях, че му правеха сърдечен масаж. Двама от младежите от другата кола обикаляха около нея и търсеха нещо вътре. Друг младеж крачеше нервно – явно е избягалият. Много хора ме питаха дали са били неадекватни. Не, не бяха – щом са качили на тази мощна кола, нека си носят отговорност“, категоричен бе Тодор Петров.

Прегледана: 424

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече