Бареков: Да се върне аналгин-хинина на българския пазар

0

- Advertisement -

Бившият евродепутат вече е борил коронавируси с медикамента

Бившият евродепутат Николай Бареков излезе с публичен призив да се върне аналгин-хинина на българския пазар като доказано лекарство срещу коронавирусите, чу vest.bg.  Той направи публично обръщение към народа от дома си чрез профила си във Фейсбук.

В началото на обръщението си той уточнява, че не спори в никакъв случай с Щаба относно лечението на Covid-19, но самият той се е лекувал с аналгин-хинин ефективно от подобни вируси. Ето и какво казва:

Споделям личния си опит. И съветвам да консултирате това с личните си лекари преди да е станало твърде късно, докато лекуваме коринавирус вкъщи с парацетамола, препоръчан за лечение от генерала вчера. Само да добавя, че в периода 2014-2019 си купувах хинина (Хидрохлорицин, Маларон) от всяка аптека в Брюксел и Германия. А ГЕРБ го забрани 2012 като „изискване на ЕС“! Смятайте.“, уточнява Бареков.

Той припомня на незапознатите, че докато е бил в ЕП е обикалял в доста страни от третия свят, предимно в Африка, където се е сблъсквал с вид коронавирус и лечението е било изцяло с аналгин хинин.

Ето го и самото видео:

Не споря с Щаба. Споделям личния си опит. И съветвам да консултирате това с личните си лекари преди да е станало твърде късно, докато лекуваме коринавирус вкъщи с парацетамола, препоръчан за лечение от генерала вчера. Само да добавя, че в периода 2014-2019 си купувах хинина(Хидрохлорицин, Маларон) от всяка аптека в Брюксел и Германия. А ГЕРБ го забрани 2012 като "изискване на ЕС"! Смятайте.

Публикувахте от Nikolay Barekov в Събота, 4 април 2020 г.

Ден по-късно ентусиазиран от ефекта на предходното си видео Бареков постна още едно по същата тема.

Щабе, абсурдно е доктори да се самолекуват по къщите с антибиотици при първи и утежнени симптоми на коронавирус! Антибиотикът е противобактериално лекарство, А НЕ ПРОТИВОВИРУСНО!!! Азитрокс антибиотик действа само в съчетание с Хинин Хидрохлорид по специална схема, вече разписана от СЗО! Аз съм един от вас, българин и баща на четири мъжки рожби в самоизолация. Имам богат практически опит в горещите точки на света(Хаити, Западна Африка, Тимор Лесте, Китай, Тайван), след като преди 6 години олигархията ме натири от публичния живот в България. Давам и практически съвети за превенция от вируса и без хинин, защото явно хининът в България не е предназначен за обикновения народ.“

Прегледана: 1256

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече