Турция полудя по Баба Ванга

0

- Advertisement -

Комшийските медии се надпреварват да цитират пророчество, че Владимир Путин ще загине в атентат

Турция буквално полудя по Ванга. През последните дни водещите турски медии „Хюриет“, „Милийет“ и „Сабах“ се надпреварват да цитират пророчествата на Вангелия Гущерова. Покрай влошените отношения с Русия комшиите се скъсват да цитират приписваното на Петричката врачка пророчество, че Владимир Путин ще стане жертва на атентат в близките месеци.

Разбира се, особено актуална е дописката „Предсказва ли Баба Ванга коронавируса? Предсказанията на Баба Ванга за 2020 година“ във вестник „Таквим“. Тя има над половин милион прочитания само за уикенда.

Изданието посочва, че сред предсказанията на пророчицата от Петрич за 2020-та е, че Европейския съюз ще се разпадне и икономиката и изцяло ще рухне. Три големи държави ще се обединят и ще ръководят света, а властващата банкнота ще е с червен цвят.

Влаковете ще се движат със слънчева енергия. Президентът на САЩ ще оглушее вследствие на болест, а срещу Путин ще бъде организирано покушение.

Според пророчествата на баба Ванга, която напусна този свят през 1996 година, краят на Вселената ще настъпи през 5079 година.

Прегледана: 803

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече