Бойко тъжен: До 22-та си година спях с кака в една стая, сега – Барселона! (ВИДЕО)

0

- Advertisement -

„Нашите бяха колибки. Аз като казвам, че до 22 години спяхме с кака (д-р Красимира Иванова, б.ред.)в една стая. Две стаи имахме – аз и кака, майка, татко и баба. Много ме е яд, като пишат идиотщини и глупости, но няма да ме спрат”.

Така реагира премиерът Бойко Борисов по повод публикацията на каталунския в. „Ел Периодико“, според която министър-председателят има къща в Барселона, подарена на любовницата си „Мис Бикини 2006” Борислава Йовчева, а срещу него се води разследване за пране на пари.

По време на инспекцията на автомагистрала „Европа“ по пътя за „Калотина“ премиерът заговори един от строителите. Оказа се, че мъжът е от Банкя, а преди години е участвал в строителството на язовири в Сирия.

„Сигурно от 30 години не сме се виждали. Сега някой може да излезе и да каже, че с Иван (строителния работник, б.ред.) сме направили частен язовир в Сирия. Познавам ли го – познавам го, от Банкя ли е – от Банкя е“, коментира Борисов.

И продължи с възмущението:

„Като кажат къщата на Борисов в Барселона и край – омаскариха ме. В учебника за компромати така пише – познаваш ли този от Банкя, познаваш, а този познаваш ли, познаваш и ето, значи си виновен“, обобщи Борисов.

Министър-председателят посочи и образен пример: „Не е все едно дали са ти откраднали шубата и мръзнеш през зимата или си откраднал и имаш две шуби“.

Строителство на АМ „Европа“ между Калотина и Драгоман. Лотът е на стойност 165 млн. лв. и ще бъде готов до януари 2022 г. Когато магистралата е готова, българите ще пътуват по-бързо и удобно за Западна Европа, а нашата страна ще стане по-леснодостъпна за чужденците. При проектирането на магистралата сме предвидили мерки за опазване на околната среда. В изпълнение на екологичните мерки на трасето ще бъде изграден екотунел за едри бозайници с ширина 40 м с почвена покривка, позволяваща засаждането на дървета и 3-метрова плътна шумозащитна ограда намаляваща светлинното и шумовото въздействие от преминаващите автомобили.

Публикувахте от Бойко Борисов в Неделя, 23 февруари 2020 г.
Прегледана: 895

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече