Невероятно! Делян Пеевски затваря „Лафка”

0

- Advertisement -

Веригата спира работа от утре, 22 февруари

Невероятно, но факт! Веригата „Лафка”, собственост на депутата от ДПС Делян Пеевски, от утре – събота, спира работа. Информацията неофициално бе потвърдена от двама източници.

Официално писмо обаче до издателите все още няма, а сайтът на веригата продължава да предлага франчайз условия. На телефона, даден за връзка с компанията, базирана на столичната улица „Княз Борис I“ 161, през целия ден никой не отговаря.

Веригата спира работа от 22 февруари

Слухът, че краят на Националната лотария ще провокира сериозни проблеми и в близо 2-та хиляди обекта на „Лафка”, в която се продаваха талоните от различни нейни игри, тръгна сутринта от сайт, близък до Валери Симеонов.

Лидерът на НФСБ е идеологът на промените в Закона на хазарта, с който бе затворена компанията, в която най-богатият българин Васил Божков бе съдружник.

Според финансисти почти 50 процента от приходите на „Лафка” идват от билетите на “Национална лотария”. Във веригата се продават освен всички български издания, цигари, захарни изделия. Над 1000 служители работят в пунктовете в цяла България.

„С нашите над 1070 търговски обекта в повече от 170 населени места, ще ни откриеш почти навсякъде, където отидеш. Ние ще сме там, навсякъде, когато ти потрябваме!“, пишат все още на страницата на фирмата.

Прегледана: 957

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече