Десислава Радева била агент на чужди служби!

0

- Advertisement -

Скандалната новина дойде от бившия военен министър Николай Ненчев

Информация от най-високо ниво на президентството тече към чуждо разузнаване, и то от най-близкия човек на Румен Радев.

„Възможно е Десислава Радева да е чужд агент“, твърди бившият военен министър Николай Ненчев, по чието време първата дама е започнала работа като експерт по връзките с обществеността, назначен от бъдещия си съпруг.

Натиреният от военното министерство Николай Ненчев „хвърли бомба“

Ненчев хвърли бомбата пред Антон Хекимян в бТВ и беше категоричен, че това има връзка с изтеклите миналата седмица СРС-та между Румен Радев и неговия приближен в Министерството на отбраната ген. Цанко Стойков.

„Президентът може да е извършил държавна измяна, ако Десислава Радева е била агент на чужда държава и той е знаел това“, обясни Ненчев и предположи, че сигурно има нещо конкретно срещу президента и нещата са далеч по-сериозни от назначение на работа.

Държавна измяна е, когато президентът се постави в услуга на чужда държава, обясни той. Проблемът с назначаването на Десислава Радева за пиар на ВВС не е законов, а морално укорим,

Безпрецедентното пускане на записите в медиите от прокуратурата се случи ден след като главният прокурор попита Конституционния съд кога президентът е извършил държавна измяна. Според информацията Радев е толерирал любовницата си по това време, назначавайки я за пиар на ВСС и след това се е опитал да смачка проверка на КПКОНПИ за конфликт на интереси. 

„Записите с Румен Радев и с Цанко Стойков е възможно да са направени от чужди служби, тъй като държавният глава не ги е получил“, аргументира се бившият военен министър. Ненчев посочи Русия като възможен варианг. „Притеснително беше поведението на Румен Радев при награждаването на Николай Малинов от Владимир Путин в Русия. Той заяви, че не е разполагал с подобна информация, а след това дори не настоя и разследване“.

Прегледана: 1178

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече