Вдовица: България ме осъди да платя мантинелата, която погуби мъжа ми!

0

- Advertisement -

За абсурда разказа Женя Стефанова, която е със запорирана заплата, а има син-абитуриент

Държавата е осъдила вдовица да плати мантинелата, в която съпругът й катастрофирал и загинал. За абсурда разказа в своя фейсбук профил Женя Стефанова, видя Vest.bg.

Ето цялата история, която потвърждава, че за държавата е мащеха за народа и дойна крава за политиците:

Това беше моето семейство, преди да почине съпругът ми Лъчезар при катастрофа. Нямаше и месец от смъртта му и се оказа, че има заем – платих го.

След 1 г. платих мантинелата, която го уби – 3000 лв. за Пътно поддържане – Шумен, съдят гаранционен фонд, а те мен, да платя тия пари. Същият този гаранционен фонд отново днес ми изпрати куп документи, според които дължа 25 000 лв. за щета на колегата на мъжът ми, за счупена ръка, изживян стрес, неспособност да спи и страх да се вози в превозно средство.

Това е нашата държавица, това са и хората, от които е обитавана – „жертви“ като горкия колега на Лъчо, адвокати, гаранционен фонд, платци.

Аз и моето невинно дете, което след 2 години ще е абитуриент, а аз няма да мога да осигуря бъдещото му обучение, защото заплатата ми е запорирана. Когато пишете и говорите за национална гордост, моля да сетите за написаното и си дайте сметка какво правят с нас!

Прегледана: 750

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече