Изненада: Бойко Василев се ожени тайно на 50

0

- Advertisement -

Бойко Василев посрещна 50-ия си рожден ден в камерна компания само на втората си съпруга Албена. Водещият на Панорама чукна половин век на 9-и януари, но предпочете да празнува без излишен шум. Не заради Панорама, която трябваше да води на другия ден, а по лични причини.

След дълъг и болезнен развод с първата си жена Адриана Василев е много лоши отношения със сина си Васко, който е единственият му наследник. Бащата изобщо не е разговарял с момчето, което кара труден пубертет. Вече три години водещият на „Панорана” не е потърсил собственото си дете, но иначе чинно превежда издръжката на майка му. Тази година Бойко Василев предпочел да не вдига голям купон с много гости, а да измисли интимно тържество, на което да е само с Албена. Брюнетката е 12 години по-млада от него и работи като редактор в сутрешния блок на БНТ.

Въпреки публикациите, че двамата са сгодени истината е, че Албена вече му е законна съпруга, но подробности за тържеството се държат в тайна. Те се оженили тайно миналото лято. Кои са кумовете също не е известно. Бойко се залюби с Албена преди три години, след като сложи край на брака си с Адриана. Юристката бе първата му любов, по която той се захласнал на мига. В интервюта обичаше да твърди, че веднага разбрал, че тя е жената за него, затова й предложил брак. След продължилото повече от десетилетие съжителство двамата имаха травматичен развод с много обвинения. Той твърдеше, че тя имала забежки, докато жена му обясняваше точно обратното – че той първи изневерил с младата Албена. В  крайна сметка Василев бе осъден да плаща солидна издръжка, но почти не общува със сина си.

Прегледана: 1211

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече