Vest.bg подава сигнал: Кондуктор-простак унижава баба в пловдивски рейс

0

- Advertisement -

Контрольорът се гаври със старицата заради жълтите стотинки, които му дала за билет. Ще проследим дали ще бъде уволнен!

Нагъл кондуктор в пловдивски рейс №20 унижава баба заради 10 стотинки на жълти монети, които му дала, за да си купи билет.

Абсурдната случка със самозабравилия се простак разказа Габриела Велева във фейсбук, видя първо Vest.bg.

Наш репортер обаче се ангажира да си свърши работата, като да подаде официален сигнал до шефа на транспорта под тепетата – инж. Пламен Вълков, директор на „Организация и контрол на транспорта”, за да проследим дали ще си влезе в ролята, като издири и уволни простака.

А сега се „насладете” на бруталната история от първа ръка:

Нека разкажа случката ми от днес в любимия ми градски транспорт.

Възрастна жена искаше да заплати билета си, но левчето ѝ беше на стотинки по 10 и 20 и 10 стотинки бяха на жълти монети, а кондукторът не искаше да даде билет на жената с оправданието, че няма как да си отчете жълтите стотинки.

Той няколко пъти заяви с груб тон, че няма да даде билет на жената, а тя съвсем спокойно попита защо и се чудеше къде е проблемът, обяснявайки, че ако имаше цяло левче – щеше да го даде.

Всички в рейса седяхме учудени и слушахме с недоумение, докато изведнъж не подскочихме от звука на хвърлените по вратите на автобуса стотинки.

Вече развикал се на жената, кондукторът застана отпред на рейса и обърна гръб на всички и игнорираше въпросите на пенсионерката, която го питаше защо така захвърли парите, които му беше дала.

Това е автобусът, в който се разиграла гаврата с възрастната пловдивчанка

Той продължи да игнорира въпросите на останалите пътници, защитаващи жената. Нека бъдем честни… ситуацията изобщо не беше приемлива! Един съученик попита кондуктора жълтите стотинки не са ли пари и каза, че жената не е виновна, че са ѝ върнали рестото така.

Очаквайте продължение на унизителната случка само във Vest.bg.

Прегледана: 635

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече