Цирк без край! Мая Манолова ще съди Бойко Борисов

0

- Advertisement -

„Срам ме е от премиера на България. Гнус ме е от лъжите, клеветите и обидите, които той произнесе в национален ефир днес.“ Така Мая Манолова отговори на сутрешните нападки на премиера Бойко Борисов от ефира на БиТиВи.

По думите й всичко казано от премиера Бойко Борисов са долни лъжи, грозни решения, клевети направени от един премиер разтресен от страх. „Ще се видим в съда, г-н Борисов“, закани се Манолова.

Манолова припомни, че думите му за срещата й с хората във Волуяк – „уйдурма за купуване на ромски гласове“, като посочи, „за сведение на премиера“, че във Волуяк няма ромска махала и роми. Той, човекът, който допусна братя Галеви да се укрият и да напуснат в страната, заяви, че те са фактор в местните избори“, отбеляза Манолова.
Борисов разкри каква ромска уйдурма готви Манолова на Фандъкова

Страхът да загубиш София е лош съветник и премиерът влезе в предизборната кампания за столицата, за да се види кой реално управлява София, ядоса се бившият омбудсман.

„Неговата намеса е оценка за начина, по който се справя Фандъкова. Маските паднаха и е ясно кой се бори за властта в София със зъби и нокти, с всички средства“, каза още тя. Манолова заяви, че се чувства омерзена, че такъв човек е премиер на България.

След краткото й изявления журналистите попитаха Манолова да назове кой е имал предвид премиерът Бойко Борисов под буквата „Б.“, но Манолова заяви, че не смята да обсъжда грозните и долни нападки на премиера.

От своя страна председателят на инициативния комитет Никола Вапцаров заяви, че „единствената буква „Б.“, която стои за Манолова, е България“.

Манолова призова Бойко Борисов да се отърси от страха и да назове всички имена, които има предвид. Самата тя била обявила лицата в сянка, които ръководят Столична община. „В щаба ми няма хора, които да си контактуват с този човек („Б.“) и на толкова ниско ниво, даде да се разбере Манолова.

Манолова увери, че медиите ще получат видеоклип за срещата на инициативния комитет във Волуяк. „Там няма ромски семейства и ромска махала. Жалко е за един човек, който беше кмет, да не си познава територията на Столична община“, посочи Манолова министър-председателя и допълни: „Наистина е долно да обиждаш гражданите на София по този начин.“ Разговорът с гражданите се е водел за състоянието на улиците, липсата на адекватни детски площадки, канализацията.

„Техният крак (на Фандъкова и на Борисов – б.р.) не е стъпвал там и изпращат посланията си в националните медии, изпълнени с лъжи към опонентите си“, посочи Манолова.

Прегледана: 518

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече