Пазар на бебета за гейове в Брюксел

0

- Advertisement -

В Брюксел се състоя четвъртият по реда си пазар на бебета и сурогатни майки под надслов „Men Having Babies“. В изложбата-базар вземат участие хомосексуални двойки, желаещи да арендуват матка и да си купят дете, предава kp.ru. В разкошния хотел „Хилтън“ се разхождат скъпо облечени мъже, разглеждат лъскави каталози с фотографии на сурогатни майки по избор, както и жени, готови да продадат вече родените си деца и да подпишат отказ от родителство в полза на купувача.

Приятна фонова музика, шампанско, пауза за кафе, доклади на най-добрите световни адвокати, психолози, финансисти и консултанти в областта на сурогатството. Наоколо се виждат умилителни снимки на щастливи бебета в обятия на двама усмихнати татковци.

Хомосексуални двойки, които искат да купят дете, идват на тази изложба. Те разглеждат всички оферти. Цените варират в зависимост от качеството. Децата в тази „зона“ имат определено качество като всеки продукт. Дете струва от минимум 95 000 до 160 000 долара.

Панаирът предоставя на потенциалните купувачи пълен пакет от услуги: психологическа подкрепа, правна помощ, доставка на яйцеклетки и сперматозоиди, ако е необходимо, срещи със сурогатна майка, полети и настаняване в страната, където се планира раждането и т.н., в зависимост от конкретната ситуация. Като цяло, пълна поддръжка.

„Продажбата на деца се извършва на слънце, в красиви костюми, с връзки и в цивилизована обстановка, въпреки местните закони и международни конвенции. – пише италиански журналист. – Странно е защо Европейският парламент все още не е предприел мерки срещу наемането на женски репродуктивен орган като форма на експлоатация на жените? Сградата на Европейския парламент се намира в близост до мястото на тази конференция. Нито един член на парламента не каза дума за него.

Прегледана: 601

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече