УЖАС! Това ВИДЕО разкрива цялата истина за убиеца Полфрийман

0

- Advertisement -

Приятели на зверски убития Андрей Монов разкриха цялата истина за убиеца Джок Полфрийман, видя Vest.bg.

В YouTube те качиха свое видео в отговор на каченото преди дни почти анонимно, което по думите им манипулира и внушава неистини.

Видео с кадри от охранителни камери от нощта на убийството на Андрей Монов от австралиеца Джок Полфрийман беше публикувано в уебсайта за видеосподеляне. Записът, озаглавен „Истината за Полфрийман“, е анонимен, но авторите му твърдят, че е взет от кориците на съдебното делото. В същото време обаче потребителите в социалните мрежи са скептични и смятат, че става въпрос за поръчка. В коментар към своя клип приятелите на убития Андрей заявяват, че са търпели достатъчно.

„Не разбираме каква е целта на тези манипулации, почти 12 години след убийството, години след решението на съда. Да, свидетелите бяха разпитани, видеата гледани, доказателствата разгледани, експертизите направени, експертите изслушани. Версията, която сега се опитват да лансират, дори не съвпада с версията на убиеца, която каза в показанията си в съда. Ние бяхме на делата и помним. Не, не сме доволни от присъдата, защото смятаме, че убийство и опит за убийство заслужава далеч по-строго наказание от тези 20 години. Петьо Блъсков: Калпакчиев и Хелзинкският комитет са биз-бизе Но, правораздаването става в съдебната зала. Припомняме това специално за Джок Полфрийман и адвокатите му. Той бе признат за виновен и осъден. Много се надяваме политизирането и използването на случая за лични и политически цели да спре и да оставите Анди да почива в мир”, пишат те в текста към кадрите.

Прегледана: 626

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече