НАГЛОСТ: Опитват се да потулят случай с блъснато дете в Добрич

0

- Advertisement -

Дете е било блъснато от джип на служител на известен арендатор в Добрич. От удара момчето е със сътресение на мозъка и счупени зъби. Според публикация от вуйчото на пострадалото дете в социалните мрежи, бабаитът се опитва да потули случая, а затова му помагат полицаите и лекарите в града, пише сайтът alarma.bg

Ето какво пише вуйчото на пострадалото момче във Фейсбук. Предлагаме ви целия текст без редакторска намеса.
Подобни публикации

„Днес получих много лоша новина! Моят племенник е бил блъснат от една джипка!!! И фрапиращото е, че нито полицаи, нито лекари не са на страната на детето поради факта, че шофьорът е българин и е служител на един от големите арендатори в град Добрич. Полицаи, лекари и високопоставени лица дават съвет или заплашват брат ми да не съди шофьора, но няма да стане вашата. Вие сте най-долнопробната сган за мен. Не си мислете, че като имате пари ще си позволите всичко. Жалко! Много жалко за пропадане на българското общество! Като казах общество имах в предвид хората, които по някакъв начин пречат да се получи възмездие. Даже в съдебна медицина не са им издали медицинско.

Моля ви приятели споделяйте за да видят повече хора как се работи в град Добрич и цяла България! Къде са агитките и рокерите. На работа разказах на моите колеги до къде може да се стигне, ако имаш пари, че корупцията рушвета са на много високо ниво. Детето има сътресение на мозъка и зъбите му са счупени“.

Полицаи, лекари и високопоставени лица заплашват брат ми да не съди шофьора, но няма да стане вашата. Вие сте най-долнопробната сган за мен. Не си мислете, че като имате пари ще позволите всичко.“ – пише още той, като допълва, че даже в съдебна медицина не са издали медицинско на пострадалото дете, което е с мозъчно сътресение и счупени зъби.

Прегледана: 444

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече