ТЕАТЪР! След Банева и Маринела се спаси от килията, имала високо кръвно

0

- Advertisement -

Милионерката Маринела Арабаджиева, която заедно със съпруга си Ветко и малкия си син Вълчо са обвинени за участие в престъпна група, се прибира в Пловдив. Специализираният съд я пусна под домашен арест, който хотелиерката трябва да изтърпява на домашния си адрес в под тепетата заради влошено здравословно състояние.

От екстрадирането й от Барселона до момента съпругата на Ветко Арабаджиев през цялото време била в болницата към затвора заради проблеми с кръвното налягане. Съдът обяви в определението си, че имало дни, в които тя е била с кръвно 70 на 40, като например 28 август, и също така други дни, в които кръвното й стигало до 190 на 100.

Заради това колабирала. Лекарите в затворническата болница казали, че престоят й в ареста е опасен за живота й и тя не трябва да бъде в килията.

По делото при закрити врата беше изслушана съдебно-медицинска експертиза на трима лекари. Съдът посочи в определението си, че обоснованото предположение, че тя е извършила престъплението, за което е обвинена, не е разколебано и може да повлияе на свидетели, излизайки от ареста. В същото време обаче проблемите й със здравето били изключително сериозни, поради което наложи домашен арест.

На делото присъстваха децата на Маринела Арабаджиева и нейни близки. Определението може да бъде обжалвано пред Апелативния спецсъд. Наблюдаващият прокурор Кирил Пейчинов съобщи, че ще протестира определението.

Прегледана: 551

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече