Георги Марков съсече Мая Мнолова: Г-жо кюстендилска софиянке, каква независима си ти?

0

- Advertisement -

Депутатът от ГЕРБ Георги Марков гостува в БНТ с подробности за най-новата си книга „Феноменът Виктор Орбан“, която вече е на пазара. „Виктор Орбан наистина е феномен. Той е единственият министър-председател не в ЕС, а в Европа, който има ярко антикомунистическо, дисидентско минало, а днес е на върха на своята държава. 4 пъти е избиран за премиер, 30 години е депутат, визионер на Европа“, заяви Марков.

„Изпращам с отвращение тази Европейска комисия. Виктор Орбан беше човекът, който още през 2015 година каза, че това не са мигранти, а нашественици на тероризъм“, категоричен е Марков. Депутатът от ГЕРБ коментира предстоящите местни избори и в частност кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София.

„Аз съм момче от София – център, аз жилище не съм купувал нито при демокрацията, нито при комунизма. Не признавам правото на Мая Манолова да говори „ще отвоюваме София“, заяви депутатът. „Г-жо кюстендилска софиянке… София има политическа култура. Номерът на ветрилото в София не върви! Каква независима си ти, госпожо?“, възкликна той.

Прегледана: 692

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече