Десислава Иванчева също влиза в битката за София

0

- Advertisement -

Отстраненият кмет на „Младост“ Десислава Иванчева също влиза в битката за кмет на София. Тя обяви своето решение във Фейсбук.

Нейната заместничка Биляна Петрова пък влиза в състезанието за кмет на район „Младост“. Двете призоваха за гражданска подкрепа. За да могат да се кандидатират им е нужно да съберат подписи за регистрация в Централната избирателна комисия.

Те ще бъдат събирани още от днес, а първите два събирателни пункта са съответно: на пазара в „Младост 1“, до метростанцията от 16 ч. до 20ч. и на метростанция „Сердика”, в подлеза, от 16 ч. до 20ч.

Ето и призива на Иванчева във Фейсбук:

Мили приятели,

НЕпослушни българи,

Отново дойде време аз и Биляна Петрова да ви помолим СПЕШНО за вашата подкрепа, която е безрезервна във всичко, през което преминахме. Без вас ние нямаше да съхраним силите, духа и желанието си да продължим битката за отвоюването на София и България от продажната олигархическа върхушка, която тотално се самозабравя, с всеки изминал ден и ни принуждава да търсим гражданска промяна отвътре – от общините, от парламента.

Ние, двете „НЕпослушни”, въпреки, че все още сме под домашен арест, бяхме помолени от будни граждани да продължим битката си за София и България, като се кандидатираме за управлението на София, за да завършим започнатото в Младост. Аз се включвам в състезанието за кмет на София, а Биляна Петрова за кмет на Младост.

Имаме само няколко дни да съберем 2 500 подписа, за да се регистрираме в ЦИК. Още от днес 4.09.2019г. отваряме първите 2 събирателни пункта:
1) На пазара в Младост 1, до метростанцията от 16 ч. до 20ч.
2) На метростанция „Сердика”, в подлеза, от 16 ч. до 20ч.
Продължаваме и следващите дни на същите локации, в същите часове, ако днес не успеете!

За целта ще ни е нужна Вашата СПЕШНА подкрепа, чрез вашия подпис, в подписката ни за регистрация за изборите. Мандатоносител ще е подкрепящата ни ХРИСТИЯНДЕМОКРАТИЧЕСКА ПАРТИЯ НА БЪЛГАРИЯ. Подписите ще се събират от нейно име.

Прегледана: 502

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече