Ти да видиш: Манолова иска да е кмет на София, но и повежда „промяна в цялата страна“

0

- Advertisement -

„Утре ще подам оставка като омбудсман, за да се кандидатирам за кмет на София“.

Това каза снощи на среща със свои симпатизанти омбудсманът Мая Манолова. Така тя потвърди информацията, която се тиражира в последните два месеца. По-късно до медиите бе изпратено прессъобщение със заглавие: „Граждани издигнаха кандидатурата на Мая Манолова за кмет на София“.

„Те поискаха от нея да подкрепи независими кандидат-кметове и граждански листи в цялата страна и да поведе ново национално гражданско обединение“, пишат още инициаторите. Подписани са „актьорът Христо Чешмеджиев, певицата Кристина Димитрова, музикантът Дани Милев, режисьорът Максим Генчев, тенорът Калуди Калудов и педагогът Ирена Пейкова“.

„Всички те изразиха категорично очакване Мая Манолова да оглави и поведе промяната не само в София, но и в цялата страна“.

Прессъобщението завършва със списък на взетите решения – сформиране на инициативен комитет за издигането на независимата гражданска кандидатура на Мая Манолова за кмет на София; изграждане на граждански инициативи на територията на цялата страна под надслов „ПРОМЯНА ЗА СОФИЯ И БЪЛГАРИЯ“; Манолова да стане „флагман на общонационално движение и да подкрепи независими кандидати за кметове и общински съветници в цялата страна“.

Прегледана: 554

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече