Изчезналият Иван Йорданов от Варна бил на парти, организирано в затворена Фейсбук група

0

- Advertisement -

Изчезналият Иван Йорданов край Варна е бил на парти, организирано в затворена Фейсбук група. То било на нерегламентирано място, а са присъствали и хора от други държави. Това обяви пред Нова тв кметът на с. Любен Каравелов Иван Димитров.

Както е известно, втори ден търсят изчезналия мъж от къмпинг край Варна. 28-годишният Иван Йорданов е в неизвестност от неделя. Изпратил е смс на баща си и джи пи ес кординати. След това следа от него няма.
„Сигналът за изчезването на Иван е получен от баща му в 19:40 ч. в неделя. Веднага са предприети мерки. Установихме, че 28-годишният мъж е говорил с баща си по телефона и му е казал, че се е изгубил и батерията му ще падне. Чувала се е силна музика. По-късно е изпратил локацията си. Бащата веднага тръгва по следите му. Преминава през изоставеното военно поделение и стига до гората, където трябва да е сина му. Двамата пак говорят по телефона. Бащата сподели, че синът му е звучал сънен и объркан“, разказа още Иван Димитров.

Той допълни, че полицията е разговаряла и с приятелите на момчето. „Те обясниха, че за последно са го видели в 02.00 ч. през нощта. После той се е отдалечил в гората. Събитието, на което е присъствал, се е състояло на нерегламентирано място. Имало е сцена със силна музика. Присъствали са и хора от други държави. Партито се организирало в затворена Facebook група“, каза още Димитров. По думите му в издирвателната акция са включени и кучета.

Прегледана: 536

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече