Паспортната мафия продължава да произвежда „български“ граждани! (Документи)

0

- Advertisement -

Паспортната мафия продължава да произвежда „български граждани“ установи проверка на Би Нюз. В нашумялото вече село на ВМРО както наричат хората благоевградското село Бело Поле според официалната справка на ГРАО жителите му отново са нараснали с няколко стотин души.

Припомняме, че разследване на журналиста Димитър Байрактаров установи, че в края на 2018 г. населението на село Бело Поле по справка от ГРАО е 11 300 души като тези данни сочат за уникален демографски бум, който обаче е само на хартия. Според местните жители в селото се е развивала сериозна търговия с българско гражданство, което е продавано за доста сериозна сума в евро. Хората дори разказаха за албански престъпници, които са платили по 50000 евро за паспорт. Всички знаят, че паспортната мафия според запознати се ръководи от ВМРО. Показателно е и досъдебно производство №28 на ГДБОП срещу организирана престъпна група (ОПГ) за търговия с българско гражданство. Наши източници заявиха, че групата е изградена от високопоставени политици от ВМРО.

След ареста на Петър Харалампиев този род дейност бе в застой, но след неговото освобождаване всичко отново се е раздвижило. Интересна подробност е, че прокуратурата не даде гласност кой е платил 100-те хиляди лева за гаранцията на Бате Харо, както го наричат във ВМРО и какъв е произхода на тези пари. Преди няколко седмици патриотични представители са обикаляли Сърбия и Македония и са активирали дейността по търговия с българско гражданство, това заявиха българи от западните покрайнини. Справката на ГРАО сочи, че това е вярно, тъй като в село Бело Поле броя на лицата с постоянен адрес се е увеличил с над 250 души само за последните няколко месеца. Припомняме, че няколко хиляди от тези нови „български граждани“ са регистрирани с адрес: ул. „Струма“ №2, което е селския трафопост. Прокуратурата обаче е сляпа за фактите! Ето и списъците на ГРАО: https://www.grao.bg/tables.html

Прегледана: 534

Оставете отговор

Вашият електронен адрес няма да бъде публикуван.

Този уебсайт използва бисквитки за да подобри вашето пребиваване на него. Приемам Научете повече