„Джуманджи” и Скалата се завръщат с гръм и трясък! (Снимки)

„Джуманджи” бие всякакви рекорди

„Джуманджи” вече е на екран. Киноманиаците сигурно вече знаят това. За първи път този филм се появява през 1995-та година и прожектирането му в киносалоните изкарва 260 милиона долара. Главната роля е изиграна от Робин Уилямс.

Сега, 22 години по-късно, излезе и продължение на филма. То се казава „Джуманджи: Добре дошли в джунглата”. А в главната роля Робин Уилямс е заменен от Дуейн Джонсън Скалата.

В новото „Джуманджи” приключение четирима гимназисти откриват стара видео игра, която ги засмуква в свой магичен свят. Всеки от играчите се превръща в аватара, който е избрал. Единственият начин да се освободят и завърнат в реалния свят е да завършат играта, всеки ход на която е опасно приключение.

Премиерата на филма беше на 22-ри декември миналата година. Режисьор на лентата е Джейк Касдан. Освен Скалата в „Джуманджи” участват още Алекс Улф, Кевин Харт и Джак Блек.

Филмът е посветен на покойния актьор Робин Уилямс.

„Джуманджи” жъне огромен успех още с премиерата на филма. Филмът изкарва близо 100 милиона долара в първата седмица, на своето излъчване.

Вторият филм по едноименната книга от 1981-ва година на Крис Ван Олсбърг – „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“ изненадващо застана на първо място по зрителски интерес три седмици след премиерата му у нас. Това сочат обобщените данни от киносалоните. Продължението на историята отпреди 22 години с оставането на Алън Париш в играта е гледано вече от 106 073 зрители и има 1 028 901 лева приходи.

На второ място в топ 10 е „Междузвездни войни: последните джедаи“. Осмият филм от поредицата, започнала своето начало от 1977 година, е вече повече от месец по екраните у нас и за това време са го гледали 241 713 зрители и има 2 620 723 лева приходи.

На трета позиция сред най-гледаните филми у нас е българският филм „Нокаут или всичко, което тя написа“.

„Джуманджи” и Скалата се завръщат с гръм и трясък

„Джуманджи” и Скалата се завръщат с гръм и трясък

За всички киноманиаци пропуснали премиерата на „Джуманджи: Добре дошли в джунглата” филмът все още се излъчва, така че тичайте към киносалоните да видите този хит!

„Джуманджи” бие всякакви рекорди

„Джуманджи” бие всякакви рекорди

Премиерата на филма беше на 22-ри декември миналата година

Премиерата на филма беше на 22-ри декември миналата година


Коментари чрез Facebook

коментара


Коментар на новините чрез Facebook


You must be logged in to post a comment Вход

С цел подобряване на предлаганите услуги, Vest.bg използва "бисквитки". повече инфо »