Свалиха предаването „Деконструкция“ от ефира на БНР

Kalina-Androlova2Журналистката Калина Андролова съобщи в профила си във фейсбук, че предаването „Деконструкция“ е свалено от ефира на БНР. „Разбира се, че обединеното невежество и липса на достойнство са по-опасни от стадо бизони! Жалка държавица. С жалки властници. С жалък президент. И жалки съвести. За управителите на медиите да не говоря.“ – пише Андролова е призовава приятели и съмишленици да подкрепят предаването „Деконструкция“ и свободата на словото в България! „Който желае да заяви волята си „Деконструкция“ да се върне в ефира на БНР да дойде във вторник, 22 декември от 12 часа пред сградата на БНР. Бъдете смели и елате!“ – пише в профила на журналистката, която е известна с гражданската си позиция, която не съвпада с интересите на родните управляващи.

Журналистът Петър Волгин също коментира свалянето на предаването: „Управителният съвет на Българското национално радио е свалил предаването „Деконструкция“. Не се сърдя на хората там. Те си пазят постовете, а пазенето на постове минава през отстраняването на всеки, който не е удобен на властимащите. В медийния сектор нещата се развиват така – властта разпорежда на СЕМ какво да направи, СЕМ козирува и нарежда на БНР какво да направи, БНР козирува и изпълнява нарежданията. Проблемът на всичките тези хора е, че не могат да мислят самостоятелно. Ако можеха да мислят, щаха да видят, че с подобни мракобесни действия постигат цели, напълно противоположни на желаните от тях. Всеки управляващ, който посегне на медиа, слага край на кариерата си. Разбира се, лакеите на управляващите ги чака същата съдба. Изобщо екипът на „Деконструкция“ е убеден, че битката едва сега започва и че „победа будет за нами“.

barometar.net


Коментар на новините чрез Facebook


Един коментар на Свалиха предаването „Деконструкция“ от ефира на БНР

  1. Хигиенист

    Най после!
    Агресивно, арогантно предаване, което насажда страх, несигурност в бъдещето, което води до разделение на нацията, което не предлага никаква алтернатива, където има само една гледна точка, където по телефона и скайп се обаждат винаги едни и същи хора, където, ако все-пак се обади някой със смислен въпрос или критика бива веднага срязван като кисела краставица от водещия и линията му се затваря НЯМА МЯСТО В ЕФИРА НА БНР!
    Да не говорим за качествата на журналистите в предаването. Ето само две заглавия на статии от „Калинка“ АнТРОЛова – „Циганите и доктор Менгеле“ – статия с отвратително расистко съдържание и „Ма нидьей в дупито!“, която изобщо не се нуждае от коментар!
    Модел за водещите за в бъдеще могат да бъдат предавания като „История BG“ и „Референдум“ на БНТ. Тези предавания имат всичко онова, което в „Деконструкция“ липсва.

You must be logged in to post a comment Вход

С цел подобряване на предлаганите услуги, Vest.bg използва "бисквитки". повече инфо »